Find seværdigheder

Tæt på Strandlodden, Faxe Ladeplads

Skovtårnet - Camp Adventure

Sjællands nye vartegn
Skovtårnet ved Camp Adventure – en oplevelse i særklasse med et helt særligt og majestætisk syn ud over Sydsjælland. Skovårnet er 45 meter højt og platformen i toppen ligger 135 meter over havets overflade. Dette gør det til det højest tilgængelige punkt på hele Sjælland. Når man står på toppen kan man se 25 km ud over det sydsjællandske landskab.

Stevns Klint

Stevns Klint en del af UNESCOS Verdensarv.

Stevns Klint er både smuk og dramatisk.
På en sommerdag hvor havbundens kalk farver havet i utrolige blå farver, hvor klinten står hvid og toppes af træernes væld af grønne kroner, kan man næsten se for sig den sagnsompunde Klinekonge i sin sommerbolig i en af klintens huler.

Møns Klint

Møns Klint er et fantastisk sted for alle der elsker naturen.
Klinten troner sig 128 meter op over havets overflade og kystlinjen er ca. 7 km lang. Synet af klinten vidner om de enorme naturkræfter der har skabt Danmark.

Her er naturen helt unik, og man kan finde både planter og dyr der ikke findes andre steder i Danmark. Det høje kalkindhold der findes i jorden, er blandt andet grunden til at der findes omkring 20 arter af vilde orkideer i området

Præstø

Præstø er en skøn lille by, der både har camping, strand, en skøn havn og ikke mindst Præstø fjord. Præstø fjord er et smukt område hvor mulighederne er mange, for såvel fiskeri, kajaksejlads eller dykning. Fjorden er forholdsvis beskyttet med både lavvandede områder og sejlrender.

Bon Bon Land

Få årets sjoveste dag for hele familien.

I BonBon-Land kan du og din familie få masser af glade grin, sus i maven og højt humør. Her venter der jer nemlig masser af super sjove forlystelser til børn og voksne i alle aldre.

I kan også opleve Danmarks første interaktive Virtuel Reality-oplevelse i en rutsjebane. Kom med på en vild rejse under søen i BonBon-Land til "Den Hemmelige Verden".

Keld volder, formand
Torben Bernhoff, kasserer
21 45 58 40
32@strandlodden.dk
Scroll til toppen
strandlodden logo